dimecres, 8 de juliol del 2020

BENVOLGUDES SÒCIES

Benvolgudes sòcies:

Algunes de vosaltres ens han fet arribar queixes sobre el cobrament de la quota anual i volem fer-vos saber que res més lluny que agreujar qualsevol situació econòmica derivada de la situació actual que estem patint.

Per a nosaltres, com a Casal, ens ha suposat un sobreesforç, ja que som poques al despatx i no és fàcil trobar voluntàries per a realitzar les tasques administratives i de relació amb les institucions que requereix el Casal.
Hem de dir que les despeses que tenim són les mateixes i que depenem de les petites ajudes institucionals i les quotes de les sòcies.

Aquests 20 €, repartits en els dotze mesos de l'any, són 1,66 cèntims al mes.
El Casal comença al setembre i finalitza al juny les seves activitats, però les persones que ho portem retem tot l'any per tal que en arribar el curs es puguin fer tots els cursos i esdeveniments als quals sempre hem participat.
Tornem a repetir que som una entitat que ha de fer un sobreesforç de moltes hores i treball per a poder aconseguir que es porti a terme tot allò que considerem un servei per a totes les dones de Sant Feliu.

En tot cas, si qualsevol de vosaltres està patint alguna mena de problema econòmic, per aquesta situació restem a la vostra disposició per a donar resposta a qualsevol problema derivat d'aquest tema.

Esperem que pugueu comprendre que valorem moltíssim el vostre suport i el fet que sense aquestes quotes seria molt difícil mantenir les activitats del nostre Casal, fins i tot garantir la seva continuïtat com a Associació per a Dones amb quaranta anys d'història, però també entenem que cadascú és un cas únic, i és per això que restem a la vostra disposició.

Atentament,

Conxita Fernández, presidenta del Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat  

Imagen
CASAL DE LA DONA
Sant Feliu de Llobregat
Telèfon: 93 685 70 52

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola! Me gustaría saber si hay alguna actividad en el centro, gracias y un saludo.

Unknown ha dit...

Hemos ido 3 dias al casal y no hay manera que nos atiendan.
Que dias estan???