dijous, 27 de febrer del 2020

Concert pel Dia Internacional de les Dones - Sabina Witt


Sabina Witt és una cantant i compositora barcelonina, qui ens presentarà en concert el seu últim treball, Les Crisàlides, el Divendres 6 de març a les 21.30h a l’Ateneu Santfeliuenc amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2020 i en col·laboració amb el Casal de la Dona.

Des de ben petita li va atraure la música i va estudiar piano, guitarra i cant. Es va formar professionalment al Liceu de Barcelona i va assistir classes amb artistes nacionals i internacionals de renom, resultant en una trajectòria lloable.

La Sabina ens presenta el seu cinquè àlbum, Les Crisàlides, com una producció musical original, rica en idiomes i lirica, i amplia en estils, inspirada en la necessitat de donar veu a totes aquelles dones que sempre han estat portades a la força cap al silenci: “Un recorregut on el ritme i la paraula es complementen creant un paisatge sonor molt especial, ple de suggerències”.

En aquest concert li acompanyen Santi de la Rubia al saxo i Oriol Roca al contrabaix.Per a més informació i venda d'entrades: CONTRABAIX

Us esperem!