dijous, 24 de juliol del 2014

Bones Vacances i Presentació del nou curs 2014-2015

Benvolgudes amigues

Ja som al Juliol i amb ganes de marxar de Vacances, però aviat serem al setembre i tornarem amb alegria i amb les piles carregades per començar un nou curs. Ens trobarem al Casal per xerrar, participar, aprendre i gaudir.

Com cada any, com ja és tradició, us informem de totes les activitats del Casal. Per això , us adjuntem el nou fulletó amb tots els tallers que hem preparat amb vosaltres per aquest nou curs.

Les novetats d'aquest nou curs són molt interessants. En l'àmbit de treballs manuals encetem: bricolatge, restauració de mobles. En l'àmbit de l'esport: Salsa i Zumba. També hi haurà 3 tallers més: Teatre, escriptura creativa a través del Tarot, Iniciació a l'Astrologia..........

Recordeu que els primers dimarts de cada mes fem la Trobada Tertúlia per xerrar dels temes que ens interessen. Aquesta trobada es comença amb una petita exposició d'una experta en el tema (nutrició, emocions, drets laborals....) i després s'obre el debat on totes hi participem. És el nostre principal punt de trobada. T'hi esperem!

Juntes, les dones, fem que el món, la nostra ciutat i la nostra vida, siguin una mica millor. Una vida més justa, més igualitària i més feliç per a tothom.

Us saludo molt cordialment,
Mercè Fernández
Presidenta del Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat.