dilluns, 29 de juliol del 2013

Per el dret de decidir de les dones !!!

Benvolgudes i benvolguts;

Davant les declaracions del bisbe de sant feliu a les quals diu textualment que:

"Els fetus no pertanyen a les mares i a més discrepa de les dones que defensen el" dret a decidir sobre el propi cos "i opina que el dret a la vida preval i que els fetus" no són una part del cos de la mare "ni poden considerar-se "propietat" d'ella ".

Hem decidit participar i convidar-les a participar
a la concentració
que es realitzara demà
· Dimarts, 30 de juliol
· 19,30h
· Davant del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat (c/ Armenteras, 35)

Us hi esperem!

els deixem l'enllaç de la declaració completa del bisbe.
http://www.publico.es/espana/459987/el-obispo-de-sant-feliu-dice-que-los-fetos-no-pertenecen-a-las-madres

2 comentaris:

Alexis ha dit...

Només un parell de rectificacions, el bisbe de Sant Feliu no ha fet cap declaració, ha escrit una carta pastoral com fa tots els diumenges. Les cartes pastorals s'adrecen als catòlics i els bisbes ensenyen en elles la doctrina de l'Església.

Per tant el bisbe ha fet la seva feina, una altra qüestió ben diferent és que hi hagi moltes persones que no comparteixin la doctrina de l'Església. El que no s'entén és que es personalitzi en ell, ja que no és la seva doctrina, és la de l'Església i la seva feina és ensenyar-la.

Finalment afegir que el diario el público només cita parts interessades de la Carta Pastoral i fora bo que llegim directament la font i no pas opinions interessades al respecte. Així que us deixo directament la font, per a aquells que vulguin tenir opinió pròpia:

http://www.bisbatsantfeliu.cat/uploads/recursos/publicacions/full_dominical/1977/20130728FullDominicalWeb.pdf

Eloy Muñoz Martínez ha dit...

No entenc el perque de tot aixo. Si no comulguen amb la doctrina de l'esglesia de que protesten, sera que defendre la vida no els interesa. Ningu no es l'amo de la vida. Deixem-nos guiar per l'AMOR. El casal de la dona hauria de defensar el dret a la vida. Proposo un canvi d'estatuts.