dilluns, 27 de febrer del 2012

AMB ULLS DE DONA

AMB ULLS DE DONA
II Exposició col·lectiva de Dones de Sant Feliu

Benvolguda artista:

Per la present us comuniquem que entre els dies 8 i 20 de març de 2011 tindrà lloc l’exposició AMB ULLS DE DONA, II EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE DONES DE SANT FELIU a la sala d’exposicions de la Sala Ibèria.

Condicions de l’exposició:

 Podran participar totes les dones artistes. S'admetrà una obra per cada participant*, amb independència de la seva mida i format. En el cas de díptics la distància entre les parts no podrà ser superior a 10 cm.

 El tema de l’exposició és lliure.

 Els artistes hauran de realitzar la seva inscripció deixant un missatge a través del telèfon 93 6667020, o bé enviant un email al correu del Cercle de Belles Arts: cercledebellesarts@santfeliu.net. Les artistes hauran de facilitar les dades següents: nom i cognoms, títol, tècnica i mides.

 Les obres es podran portar a la mateixa sala d’exposicions el dia 7 de març a partir de les 14:30h. El muntatge es farà el mateix dia 7 a partir de les 18:30 h. Les obres que arribin fora de termini només seran exposades en cas de quedar espais lliures i sempre i quan no alterin el muntatge de la sala. L’horari serà de dijous a diumenge; de 18 a 20 hores de dijous a dissabte; i de 11 a 14 hores els diumenge.

 El muntatge i desmuntatge de la sala el faran les artistes participants. La organització no es fa responsable dels desperfectes fortuïts ocasionats per la manipulació de les obres ni de una possible pèrdua o robatori.

 Es podrà procedir a la recollida d’obres a partir de l’endemà del tancament de l’exposició.

 Les participants hauran de complir els terminis de lliurament i condicions de participació. L’organització entén que qualsevol participant que no es presenti, lliuri les obres i/o no es posi en contacte dins els terminis fixats renuncia als seus drets d’inscripció.